Vernieuwend Nieuws

Leiderschap: Hoe creëer jij beweging?

Leiderschap: Hoe creëer jij beweging?

Om een beweging in gang te zetten denk je als leider vaak, dat jij degene bent, die de boel in beweging moet zetten. Leiderschap is meer dan alleen maar voorop lopen met alle ideeën. Hieraan werd ik …..

De fases van verandering

De fases van verandering

Een verandering start meestal met een beeld van het doel. Het is nog niet concreet hoe het eruit gaat zien en onduidelijk wat het voor iedereen in gaat houden. Het is de start van een ontdekkingsreis voor jou en je team of organisatie. En kenmerkend van een ontdekkingsreis is…

Creativiteit heeft iedereen

Creativiteit heeft iedereen

Creativiteit wordt vaak toegemeten aan mensen die enorme prestaties neerzetten in creëren van kunst of hele vernieuwende dingen ontwerpen. Inmiddels wordt steeds meer bekend over het feit dat creativiteit ook zit in andere elementen…

De vernieuwers van start

De vernieuwers van start

Start van een verandering – Een half jaar geleden werd het mij ineens duidelijk. Het was al een tijdje onrustig in mij en ik stond naar mijn idee op een kruispunt, waarvan ik de bordjes niet kon lezen. In de afgelopen 9 jaar als ondernemer was ik een pad ingegaan, …….

10 Vernieuwende werkvormen voor virtuele sessies.

Download hieronder het e-boek met 10 werkvormen, om je virtuele teamsessies nog effectiever te maken..

Download

Stuur de download link naar:

Ik ben er mee akkoord dat mijn mailadres bekend wordt bij deVernieuwers en weet dat deze nooit zal worden gedeeld met iemand anders.

Vernieuwingsaanbieding

Het werken op afstand brengt nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen. Daarom hebben we 4 aanbiedingen, om kennis te maken met ons vernieuwde bedrijf. 

 

- Workshop Vernieuwend Leiderschap

- Virtuele Intervisie sessie

- Workshop Virtuele teambuilding

- Training: Je doelen bereiken in een virtuele omgeving