Vernieuwend samenwerken

Duurzaam samenwerken in een innovatieve werkomgeving

Creëer samen een duurzame en toekomstgerichte werkomgeving.

Voor een toekomstgerichte organisatie is duurzaam samenwerken belangrijk. Bij duurzaam samen werken staat niet alleen Resultaat en de Mensen daarbinnen centraal, maar ook de werkomgeving en zaken als inclusiviteit en vitaliteit. De vraag is bij alles wat je doet, of het bijdraagt aan een duurzame relatie onderling en duurzame resultaten op de langere termijn.

Duurzaam Samenwerken is met elkaar vanuit een duurzame relatie zorgen dat het beste resultaat neergezet wordt voor klant, samenleving en organisatie op langere termijn. Hierbij is een juiste balans tussen persoonlijke, sociale, ecologische en economische belangen met als doel groei voor mens en organisatie, op korte en lange termijn. Wij hebben deze theorie vorm gegeven op basis van: de 3 P’s (People – Planet – Profit en de theorie van Patrick Lencioni.

In hoeverre beïnvloedt de manier waarop jullie samenwerken dit op een positieve manier? “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”. Als je met elkaar doelen wilt bereiken, wilt vernieuwen, kan je dus beter als team duurzaam samenwerken. Dit klinkt soms makkelijker dan het is. Het is ook afhankelijk van in welke fase je team zich bevindt. Wij nemen jouw team mee, om samen te kijken wat de gewenste manier van samenwerken is en hoe we deze ook kunnen creëeren. Hierbij staat ook werkplezier centraal, daar dit aan de basis staat van samenwerken in een innovatieve werkomgeving. We werken voor samenwerken vaak met methodieken als Box vol Werkplezier, MapsTell (DISC) en Insights Discovery.

Game Changer Magazine L&D editie '23

Download hieronder het Game Changer Magazine Learning & Development met ons artikel over waarom spelen en leren zo goed samengaan.

Game Changer Magazine L&D

Leidinggeven aan Verandering

Bij elke verandering of het nu gaat om gedragsverandering, een verandering in werkwijze of systeem, de leidinggevende is een crusiaal onderdeel in het resultaat. Speciaal hiervoor hebben wij diverse programma's:

- Leidinggeven aan Verandering

- Workshop Vernieuwend Leiderschap

Voor het ontwikkelen van het talent in je organisatie en zorgen, dat ze future proof zijn hebben we:

- Talent Academy

En om met je team echt een verandering in gang te zetten:

- De Box vol Werkplezier

Als je voor elke positie de beste speler kiest, heb je nog geen sterk elftal maar een team dat als los zand uiteen valt.

Johan Cruijff

Kunnen we helpen?

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze maandelijkse inspiratie met theorie, tips, inspiratiesessies en werkvormen over Leiderschap, Verandering, Samenwerken.

Contact
Poortstraat 81
3572HE Utrecht

T. 06 115 99 375
E. info@de-vernieuwers.nl

Algemene voorwaarden
Privacy Policy

volg ons