Vernieuwend samenwerken

Samenwerken in een innovatieve werkomgeving

Creëer samen een passende innovatieve werkomgeving.

Voor het ontwikkelen van wendbaarheid, lef, creativiteit en verbinding is de werkomgeving een relevante factor. In hoeverre beïnvloedt de manier waarop jullie samenwerken dit op een positieve manier? “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”. Als je met elkaar doelen wilt bereiken, wilt vernieuwen, kan je dus beter als team goed samenwerken. Dit klinkt soms makkelijker dan het is. Het is ook afhankelijk van in welke fase je team zich bevindt. Wij nemen jouw team mee, om samen te kijken wat de gewenste manier van samenwerken is en hoe we deze ook kunnen creëeren. Hierbij staat ook werkplezier centraal, daar dit aan de basis staat van samenwerken in een innovatieve werkomgeving. We werken voor samenwerken vaak met methodieken als Box vol Werkplezier, MapsTell (DISC) en Insights Discovery.

10 Vernieuwende werkvormen voor virtuele sessies.

Download hieronder het e-boek met 10 werkvormen, om je virtuele teamsessies nog effectiever te maken..

Download

Stuur de download link naar:

Ik ben er mee akkoord dat mijn mailadres bekend wordt bij deVernieuwers en weet dat deze nooit zal worden gedeeld met iemand anders.

Online Vernieuwen

Het werken op afstand brengt nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen. Daarom hebben we 4 aanbiedingen, om kennis te maken met ons vernieuwende bedrijf. 

 

- Workshop Vernieuwend Leiderschap

- Virtuele Intervisie sessie

- Workshop Virtuele teambuilding

- Training: Je doelen bereiken in een virtuele omgeving