Vernieuwend samenwerken

Samenwerken in een innovatieve werkomgeving

Creëer samen een passende innovatieve werkomgeving.

Voor het ontwikkelen van wendbaarheid, lef, creativiteit en verbinding is de werkomgeving een relevante factor. In hoeverre beïnvloedt de manier waarop jullie samenwerken dit op een positieve manier? “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”. Als je met elkaar doelen wilt bereiken, wilt vernieuwen, kan je dus beter als team goed samenwerken. Dit klinkt soms makkelijker dan het is. Het is ook afhankelijk van in welke fase je team zich bevindt. Wij nemen jouw team mee, om samen te kijken wat de gewenste manier van samenwerken is en hoe we deze ook kunnen creëeren. Hierbij staat ook werkplezier centraal, daar dit aan de basis staat van samenwerken in een innovatieve werkomgeving. We werken voor samenwerken vaak met methodieken als Box vol Werkplezier, MapsTell (DISC) en Insights Discovery.

10 Vernieuwende werkvormen voor virtuele sessies.

Download hieronder het e-boek met 10 werkvormen, om je virtuele teamsessies nog effectiever te maken..

Download

Stuur de download link naar:

Ik ben er mee akkoord dat mijn mailadres bekend wordt bij deVernieuwers en weet dat deze nooit zal worden gedeeld met iemand anders.

Leidinggeven aan Verandering

Bij elke verandering of het nu gaat om gedragsverandering, een verandering in werkwijze of systeem, de leidinggevende is een crusiaal onderdeel in het resultaat. Speciaal hiervoor hebben wij diverse programma's:

- Leidinggeven aan Verandering

- Workshop Vernieuwend Leiderschap

Voor het ontwikkelen van het talent in je organisatie en zorgen, dat ze future proof zijn hebben we:

- Talent Academy

En om met je team echt een verandering in gang te zetten:

- De Box vol Werkplezier