Vernieuwend leiderschap

Leiderschapstraining & doelen gerealiseerd

Activeer het leiderschap van de toekomst

Mensen kunnen zich pas ontwikkelen als het juiste leiderschap in de organisatie aanwezig is. Veel controle en strakke richtlijnen zorgen voor minder wendbaarheid, lef en creativiteit. Maar hoe zorg je dan dat je overzicht houdt? Hoe zorg je dat de processen goed blijven lopen? Voor veel managers zijn dit lastige vraagstukken. Hoe zorg je voor het juiste leiderschap in je organisatie, waarbij doelen gerealiseerd worden, maar ook je medewerkers de ruimte krijgen waarbinnen ze wendbaar kunnen zijn, lef durven tonen en er ruimte is voor creativiteit? Hiervoor ontwikkelen wij een doelgerichte leiderschaps training, waarbij de doelen die je wilt bereiken met je team of organisatie centraal staan in het hele traject en dus tools worden aangeboden, om deze doelen te bereiken. Je hebt dus een leiderschapstraining & doelen gerealiseerd.

Wij starten hierbij met de basis: Het creëeren van een werkcultuur waarin werkplezier centraal staat.

Als medewerkers plezier hebben in hun werk en cultuur staat komt er de behoefte erbij te horen, onderdeel zijn van een team of tribe. Dat is de volgende fase, die in je leiderschap dan centraal staat: Het zorgen, dat mensen voelen onderdeel te zijn van een team of tribe.

Vervolgens willen medewerkers als ze zich ergens bij voelen horen ook graag ontwikkelen en beter worden. Hier komt jouw manier van opleiden van je mensen om de hoek kijken. Ben jij in staat de ideale omgeving te bouwen, waarbinnen mensen zich kunnen ontwikkelen. Welke ruimte geef je? En maak je optimaal gebruik van je resources, die je hebt?

Tot slot komt dan het echte presteren om de hoek kijken. Als de 3 onderliggende fases van de piramide goed doorlopen zijn, willen medewerkers graag goed presteren en vinden ze het fijn, hierover in gesprek te zijn. Hoe doe je dat zonder de onderliggende stappen teniet te doen?

 

10 Vernieuwende werkvormen voor virtuele sessies.

Download hieronder het e-boek met 10 werkvormen, om je virtuele teamsessies nog effectiever te maken..

Download

Stuur de download link naar:

Ik ben er mee akkoord dat mijn mailadres bekend wordt bij deVernieuwers en weet dat deze nooit zal worden gedeeld met iemand anders.

Leidinggeven aan Verandering

Bij elke verandering of het nu gaat om gedragsverandering, een verandering in werkwijze of systeem, de leidinggevende is een crusiaal onderdeel in het resultaat. Speciaal hiervoor hebben wij diverse programma's:

- Leidinggeven aan Verandering

- Workshop Vernieuwend Leiderschap

Voor het ontwikkelen van het talent in je organisatie en zorgen, dat ze future proof zijn hebben we:

- Talent Academy

En om met je team echt een verandering in gang te zetten:

- De Box vol Werkplezier