Vernieuwend talent

Talentontwikkeling future skills

Jouw talenten klaar voor verandering en creativiteit

Voor de banen van de toekomst is het van belang, dat mensen kunnen werken aan talentontwikkeling future skills. In staat zijn om innovatief te werken en denken wordt steeds belangrijker. Daarnaast is het van belang dat je in staat bent mee te gaan in een verandering. In opleidingen wordt hier al veel aandacht aan besteed. Maar in hoeverre worden de mensen, die dit niet in hun opleidingen hebben meegekregen, meegenomen in deze talent ontwikkeling? Daarnaast is het in de huidige wereld vol verandering van belang, dat we medewerkers blijven ontwikkelen. Wij focussen ons bij de future skills op soft skills & leiderschapsskills zoals:

  • Kritisch denken;
  • Creatief denken;
  • Probleem oplossen;
  • Communiceren;
  • Samenwerken;
  • Zelfregulering.

Hierbij gaan we er niet vanuit, dat iedereen zich op dezelfde future skills actief is in talentontwikkeling. Graag kijken we naar het specifieke talent en de vorm van creativiteit van de medewerkers en hoe we dat kunnen optimaliseren. Welke future skills kunnen we laten excelleren? Wat moet het basis niveau zijn van andere talenten? Wat zorgt voor intrinsieke motivatie bij de medewerker? En wat heeft de organisatie en de verandering op dit moment nodig? Op basis daarvan maken we een programma wat mensen leert om te gaan met veranderingen, creativiteit stimuleert en werkt aan talent ontwikkeling future skills. We werken hiervoor met verschillen soorten interventies, zoals Inspiratiesessies, trainingen en academies.

Game Changer Magazine L&D editie '23

Download hieronder het Game Changer Magazine Learning & Development met ons artikel over waarom spelen en leren zo goed samengaan.

Game Changer Magazine L&D

Leidinggeven aan Verandering

Bij elke verandering of het nu gaat om gedragsverandering, een verandering in werkwijze of systeem, de leidinggevende is een crusiaal onderdeel in het resultaat. Speciaal hiervoor hebben wij diverse programma's:

- Leidinggeven aan Verandering

- Workshop Vernieuwend Leiderschap

Voor het ontwikkelen van het talent in je organisatie en zorgen, dat ze future proof zijn hebben we:

- Talent Academy

En om met je team echt een verandering in gang te zetten:

- De Box vol Werkplezier

Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei, of een stap terug naar veiligheid.”

Abraham H. Maslow

Kunnen we helpen?

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze maandelijkse inspiratie met theorie, tips, inspiratiesessies en werkvormen over Leiderschap, Verandering, Samenwerken.

Contact
Poortstraat 81
3572HE Utrecht

T. 06 115 99 375
E. info@de-vernieuwers.nl

Algemene voorwaarden
Privacy Policy

volg ons