Virtuele Teambuilding

Online samenwerken aan de teambuilding

Geef je team een boost in energie & betrokkenheid

In omgeving waar je elkaar momenteel maar weinig ziet, kan het zijn dat de energie en betrokkenheid wat wegzakt. Wat kun je als team doen op zo’n moment? Hoe kun je met elkaar het team weer een boost geven? Wat kunnen we verder doen na deze sessie? In deze workshop krijg je als team een korte energieboost, waarbij je met elkaar diverse werkvormen gaat ervaren. We eindigen met een brainstormsessie. Hierin ga je als team inventariseren hoe je de energie en betrokkenheid vast gaat houden of verder uitbouwt.

Hoe gaan we werken aan de samenwerking en teambuilding?

In een online workshop ga je met elkaar aan de slag met de teamspirit. Voor de sessie krijg je allemaal een vooropdracht, die in de training een vervolg gaat krijgen. In de workshop ga je spellen, oefeningen, feedback en nog veel meer ervaren. Qua werkvormen kijken we wat aansluit op het huidige vraagstuk van het team en de fase waarin het team zich bevind. De sessie wordt altijd afgesloten met een online brainstorm in Miro, waarbij je gaat ervaren hoe leuk het online brainstormen kan zijn. In deze brainstorm gaat het team met elkaar bedenken, wat er allemaal nog meer mogelijk is, om de komende tijd als team de energie en betrokkenheid erin te houden. Hierbij gaan we ook aanwijzen, wie daarin welke rol gaat krijgen.

Wat kan je verwachten bij een teambuilding die online plaatsvindt?

Kenmerken Virtuele Teambuilding

  • Voor de workshop krijg je allemaal een vooropdracht;
  • In de workshop ga je diverse werkvormen ervaren, waarmee je bouwt aan de teamspirit;
  • Na afloop heb je met elkaar nog veel meer werkvormen, om de komende tijd toe te voegen aan de weekstart, overleg, vrijdagmiddagborrel enz.;
  • Is geschikt voor groepen tot 12 personen;
  • De workshop duurt ca 3 uur;
  • De workshop vindt online plaats;
  • Activeert energie en betrokkenheid in je team.

Toepassingen Virtuele Teambuilding

  • Voor leidinggevenden, die virtueel of blended leiding moeten geven en hun team een boost willen geven;
  • Voor teams, die graag de energie en betrokkenheid in het team willen vergroten.

Vernieuwingsaanbieding Virtuele Teambuilding van € 850,- voor € 550,- (per groep)

Ben je benieuwd wat de workshop Virtuele Teambuilding kan betekenen voor jouw organisatie en medewerkers? Voor meer informatie over het geven van een boost aan je team kun je contact met ons opnemen.

Kunnen we helpen?

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze maandelijkse inspiratie met theorie, tips, inspiratiesessies en werkvormen over Leiderschap, Verandering, Samenwerken.

Contact
Poortstraat 81
3572HE Utrecht

T. 06 115 99 375
E. info@de-vernieuwers.nl

Algemene voorwaarden
Privacy Policy

volg ons