De Wereld van Learning & Development

Ga mee op reis in de Wereld van Learning & Development

Een van de grootste uitdagingen op het gebied van leren in organisaties is de verandering van een focus op trainingen naar een focus op presteren. Om er bewust voor te kiezen niet alleen maar trainingen te organiseren waarvan we niet weten wat het oplevert, maar om leeroplossingen te bieden die impact te hebben op de organisatiedoelen. Dat noemen wij de reis van leren naar presteren.

De kaart gaat je helpen om inzicht te krijgen waar je staat, waar je naartoe wilt groeien en wat de grootste uitdagingen zijn. De kaart gaat ook helpen om stakeholders binnen jouw organisatie uit te leggen waarom je doet wat je doet, waar je naar streeft en waarom dat belangrijk is.

Het is een reis die wat ons betreft onvermijdelijk is als je van toegevoegde waarde wilt blijven voor je organisatie. Een reis die je waarschijnlijk ook niet 1 keer gaat afleggen, maar soms voor ieder project met nieuwe stakeholders opnieuw. Gelukkig heb je met de kaart houvast voor je reis. Ga je mee? 

De Wereld van Learning and Development de achtergrond

De Wereld van Learning and Development is ontwikkeld op basis van de visie van Henriette Kloots. Vanuit haar jarenlange L&D ervaring en haar kennis van accrediteren van organisaties op hun leercultuur heeft zij dit vormgegeven. Zij heeft dit uitgewerkt naar een beeldende vertaling van haar kennis en visie op leren. De kaart zorgt voor een beeldende vertaling van deze visie en helpt de dialoog aangaan.

Werken aan inzicht in gedrag

Kenmerken van de Wereld van Learning and Development

 • De training vindt plaats op een vloermat van 2 bij 3 meter
 • De facilitator, een van onze “reisleiders” neemt je mee op de reis
 • De trainingen zijn altijd maatwerk en kunnen vanuit diverse invalshoeken ingezet worden. Je kan met je L&D team erop gaan staan, met je stakeholders of je kan een groep van individuele L&D’ers verzamelen en een workshop doen

Toepassingen met de Wereld van Learning and Development

 

 • Wanneer je met je L&D team wilt reflecteren op jullie positie binnen de organisatie
 • Wanneer je met je L&D team een strategie wilt aanscherpen of neerzetten
 • Wanneer je als L&D team de dialoog met je stakeholders op een constructieve wijze wilt voeren
 • Wanneer je als management wilt stilstaan bij hoe Learning and Development is vormgegeven in jouw organisatie

  Meer info over deze beeldende manier van inzicht in jouw wereld van Learning and Development

  Ben je benieuwd wat de Wereld van L&D kan betekenen voor jouw organisatie en medewerkers? Voor meer informatie over deze beeldende vorm van inzicht in L&D in jouw organisatie kun je contact met ons opnemen.

  Kunnen we helpen?

  Nieuwsbrief

  Schrijf je hier in voor onze maandelijkse inspiratie met theorie, tips, inspiratiesessies en werkvormen over Leiderschap, Verandering, Samenwerken.

  Contact
  Poortstraat 81
  3572HE Utrecht

  T. 06 115 99 375
  E. info@de-vernieuwers.nl

  Algemene voorwaarden
  Privacy Policy

  volg ons